Klip Video Amani

by - 5:18 PM

jangan salah sangka plak ek.. sejak baby Amani bijak menggunakan gajet-gajet APPLE... mummy nya dah takyah nak berebut tukar channel TV dengan budak kecik tu. Antara Video klip WAJIB.. ditekankan ya.. WAJIB, bangun je tidur, nak mengelakkan dia menangis n makpak dia tak terganggu untuk bersiap turun kerja dan minum pagi dan segala macam yang perlu buat... buka je lah video ni... kompom leka punyer...

1. Elmo Duck Song. masuk umo  4bulan dah ajar dengar. Silap Haribulan boleh dengar ratusan kali sehari. tp skang dah besar sikit, budak kecik ni dah reti tukar lagu lain. Ilham ni dapat dari TN.. My lalinks cweety pie time lepak kat umah dia waktu induksi. seronok tengok niece dia sedap je dengar dalam iphone. hehehe

2. Two little dickie birds. ni hasil mak nyer mendengar aunty latifah menyanyi untuk cucu, Aunty Latifah merangkap mama my lalinks Intan Farhana. carik kat utube, JUMPA! skang mak pak Amani lak ajar kat anaknya.. siap isyarat tangan lagi

3. Baba Black Sheep. sebenarnya inilah lagu omputih pertama yang Mak Amani nyanyikan buat Amani. dalam pantang lagi dah dok nyanyikan. lepas tu, tinggalkan Amani kat umah mak di Miri sebulan sebab induksi di Serdang, semua kazen mazen dia hafal lagu ni. sebab nak enjoykan Amani n tak nak kasi budak kecik ni nangis... ehehe Sweet sesangat.


p/s: tp skang Amani dah start suka buku plak. Alhamdulillah. mmg sy Ulat Buku punya  mak.

p/s/s: mainan kekanak mmg tak banyak untuk Amani. rasanya setakat hari ini ada 3 sahaja. dan dah jadi barang purba pun. Amani lebih berminat nak keronyok plastik shopping mak dia atau main tutup tipuware di dapur. .. baguskan???





You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram