my pregnancy #3

by - 4:47 PM

  1. lagi 83 hari harus di tempuhi.... entah sampai atau terlebih hari atau terkurang.....semoga dirahmati Allah selalu dan dalam perlindungannya... amin
  2. skang dah rasa heaven sebab sangat syiok rasa lil'caliph menendang n berenang  (berenang??) dalam perut... it was a wonderful sensation my dear.....
  3. setakat bulan ini..... rasanya telah pun mengidam beberapa jenis makanan n minuman yang so far senang nak dapat... tp tak kena masa.....
    • nescafe O: tetiba tengah tengok maharaja lawak.. jam 11.30 tercium bau nescafe kat hidung... ntah dari mana bau tu datangm n hubby pening sebab ktrang mana da minum nescafe o.... hehehe cari-carik dalam beg travelling.. jumpa sepeket kecik yg dibawa dari Wangsa Maju dulu... naseb baik tak expired.. ^_6
      credit: google
      • nasi kerabu: time kerja... tetiba baca share en. azmi pensyarah time kat UITM dulu... katanya tgah sedap makan nasi kerabu n nescafe.... terus la terliur satu hari suntuk kat tempat kerja.... at last, my colleague bagitau kat SEDC Bintulu ada warung kelate yang jual nasi kerabu... sedap macam yang  nak... tp harga nya 3 kali ganda....dari yg pernah di makan kat Putajaya dulu

    credit: google
    •   Biskut Famous Amos: dhtu nak plak yang panas plus nk choco chips with pecans. cari sampai kat apot Bintulu... dan seluruh supermarket Bintulu aku pusing n keluar masuk... n sah takde!dan Tuhan Maha Kaya... kebetulan ktrang kena attend satu majlis kawen di Kuching... so aku beli stok RM50++ buat bekal balik bintulu... tp malangnya masuk ke perut setakat perjalanan di sibu... hehehehe


    credit google


    • durian: wow. yang ni best sesangat.. kalo ikotkan nafsu.. mmg  nak bantai smpai sepuluh biji.. tp my hubby sangatlah tak nak memberikan peluang isterinya ini bermanja dengan durian, takut baby panas... ingat nak makan seulas... tp disebabkan meliur sesangat.. time mr. hubby mandi... bantai smpai 4/5 dari sebiji durian itu.... dan padahnya.... tak leh nak tidur malam n angin naik smpai kepala... padan muka mummy to be ni....
    credit:google



    • ABC N Sotong kangkung: yang ni lagi dasyat penangannya...smpai kena mc n admit masuk hosp. 4 jam... hehehe gara-gara ais yang ditelan melampau kehadaman perut... lepas bantai satu mangkuk besar.. malam tu balik rumah bantai lagi satu mangkuk aiskrim.... mmg kehausan yang tersangat n rasa aiskrim tu sangat la sesedap rasa... akibatnya, sesak nafas n sakit dada.... mulanya doktor kata asma... sangat terkejut kerana sepanjang hidup di muka bumi ini... mmg takde pernah dapat asma.... dugaan.....




    •   kuih cincin: yang pernah beli kat kuching bulan 3 lepas.... ish2.. lil caliph ni nak makan barang import je memanjang... hahahha alasan tak leh diterima..."anak lam perut ni nak makan.." dapat dari mana?? kuching mali... hehehe thank u my family..;)
    credit:google
    da lagi beberapa menda yang menyebabkan air liur bakal ibu ini yang meleleh... nanti rajin smbung.. hehehehe

      You May Also Like

      0 comments

      thanks for ur time dear..

      NEWSLETTER

      Follow My Instagram