by - 1:17 PM

HARI KE-3 (13/12/2009)


  • hubby ajak g pulau on tis day, tp aku sangat penat.. coz perjalanan nak naik ke kaki gunung kinabalu amt panjang dan memenatkan..going to Tunku abdul Rahman Park on the 4th day... atleast rest sikit dari perjalanan yang jauh....
  • so decided nak bangkit lambat....kalo hari2 kuar hotel awal.... tak syiok arr... rugi arr ta menikmati kemudahan yang ada sepenuhnya.... hehehe
  • so we decided nak g 1 borneo. tak pernah puas lak rasanya g 1 borneo bnyk kali... hehehe  aku pon tak tahu asal suka sangat nak g situ.. padahal barang nya lebih kuran n kurang lebih je ngn yg ada di miri
  • then, otw ktrang ke 1B, rasa nak g karambunai plak.... ingt nak tintok situ... tap tmpt tu jauh la babe dari bandar KK. huhu kalo nak stay lelama kat situ orai gak... kalo jenis yg nak berjemur 24 jam tepi pantai....
  • karambunai resorts mmg heaven! as wat diorang punya tagline. sangat cantik n sangat superb..... layanan diorang mmg tiptop..... bestttttt... nanti lenkali kita lepak sini lagi k baby?????> :)
  • kuar dari karambunai resort... kitrang xplore lak ke jalan menuju markas TLDM sabah. byk toi diorang punyer kapal.. besar2 plak tuuuuuu
  • after that, kitrang gi 1borneo! apa lagi.... borong......... hehehe
  • balik je dari 1B, ktrang nak tgk sunset plak. destinasi seterusnya ialah Tanjung Ru. sesampai je kat tanjung Ru... perghhhh! keta banyak siot.... tepi jalan, dalam kawasan parking.. penuh.. full house! aku dah nak merajuk dah.. tgk keta takde yg nak kuar.... pusing2 kali... hehe at last dapat satu park
  • what i can say pasal tanjung Ru.... pantai dia sangat bersih.. suasana nya tidak la jauh berbeza dgn kawasan2 pantai tmpat lain. macam port dickson, N9 Or pantai damai Kuching or Luak Esplanade Miri di hujung minggu. tp... ada satu yg very d syiok 1... buah-buahan asam dia sangat murah! sedap! meliurkan aku (even di saat ini aku mmg rasa nk g beli)
  • perut kenyang hati senang.... hehehe hubby aku dah penat siot... heheh kecian dia... asyik jalan jer dah......then kitrang decide smbung esok! nak balik tintoq...;)





You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram