2bulan 5 hari...

by - 1:57 PM

Ya Allah! dah tinggal 2 bulan 5 hari ...fuh...

sungguh tak terasa masa berlalu.. aku rasa macam tiada apa yang akan berlaku dalam hidup ini... mungkin ada kelancaran yang di permudahkan Tuhan, atau aku kah yang suka buat kerja last minit???? hehe...

namun kelegaan jauh di sudut hati... baju nikah selamat di hantar ke tailor bertauliah.. semoga hasilnya memuaskan hati... jgn nak buat hal.. dah spend RM 800++ baju nikah jerrrrr....

skang tgh bengang nak carik the best wedding package.. ada yg berpatutan... tp collection nya sungguh tak berkenan di hati... ada yang collection berkenan teramat sangat... tapi makeup nya ..huhu sedey..... mana lagi ku nak cari k andaman di miri ni?? kalo di kuching konfirm byk pilihan... geng in kuching.. i jeles la karang ur weds leh pilih byk2 baju yg tantek.. n dapat favor pelamin.....

You May Also Like

2 comments

  1. hi..sy org KL kawen ngan org miri..masa kawen kat miri bulan jun ari tu, sy amik pakej pelamin fresh flower dr Anna Bridal..baju bertandang sy sewa dr KL je, sbb susah nk pegi Miri fitting..

    ReplyDelete
  2. hye..i ni freelance makeup artist miri-brunei. kalo nak cari bju pengantin nih y dont try kat area seberkas? saner da pilihan tuk style mlayu. :) anna bridal pun ok gak. anything u can email me at: nishi_li@yahoo.com

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram