Seronok!

by - 6:43 PM

excited bila dah jumpa blog insan yang akan sama-sama menjadi seorang isteri pada tanggal tarih yang sama... andai la kita dapat bertemu muka... semestinya banyak benda yang hendak kita konsikan bersama kan? melihat persiapan masing-masing.. seperti banyak lagi perkara yang hendak di bereskan.. risau sungguh rasa hati... tapi.......

bila dah pikir hal nak buat majlis kawen ni... rasa mcm tak cukup masa, tenaga dan paling utama wang@duit@money... tetapi...setelah aku sendiri merasai aka persiapan membuat majlis perkahwinan atau mendirikan masjid... wang bukan lah lagi masalah utama... dengan apa yang aku rasa.. rezeki ke arah itu sentiasa ada.. biar kegusaran ada pada mula nya..risau tidak dapat menyediakan persiapan dengan sebaiknya... namun rezki dari Tuhan... tiada apa yang dapat menghalang. Alhamdulillah.... di sebabkan keseronokan yg melampau saat ini.... catatan ku akan tidak teratur... nanti la belajat menulis dengan lebih baik lagi..... ;)

By.. both of us akan buat yang terdaya n terbaik for the Big Day!! We can Do it..... amin...

You May Also Like

1 comments

  1. oo sue...kmk pun dh lmk x da ngabas blog ktk..nak ngabas blog kmk pun gik kmk tok dh mls..hehehe...lmk ada dah xda conteng pa2 kat blog kmk ya...buln 9 tok tek baruk sekali kmk nulis..ya baruk mals..eh!bukn mls..xd a masa..hehehe...
    Anyway!Selamat Hari Raya..Maaf Zahir dan Batin dr awl kt bersama time dip. n smpe time kt dah keja tok..hehehe...Friendship 4Ever!!!Rindu time kt bersama dlok ooo...

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram