Hari pertama hantar pengasuh + cerita breasfeeding

by - 9:20 PM

Hari ini hari pertama Amani dihantar ke rumah pengasuh..dh byk kali tertangguh nak hantar... Mak nek Amani kata sunyi duduk umah kalo Amani takde.....mlm sebelum dah prepare siap2 barang Amani sebab takut lambat bangun.., hujungnya, kul 3 pagi dah bangun sebab nerves! Hehe


Hantar Amani bermakna kena hantar sekali dengan stok EBM. Buat permulaan, hantar 3oz x 5 botol= 15oz.... Selama dalam jagaan Mak Nek, Amani minum 3oz x 4 botol... Tp sebab takut baby sitter tak biasa ready lah dengan xtra 1 botol...dan siap pesan pukul 4 jgn beri minum sebab aku tak mengepam susu sejam before balik kerja

Kesudahannya, balik petang Ini, ada 2oz tak habis...... Tp esok Mak Nek dah pesan, takyah la hantar Amani... Tunggu lah sampai lepas Tahun Baru Cina... Mak Nek balik Miri.....

P/s: excited nak bawa Amani holiday di KK! KK here we come!!!

You May Also Like

1 comments

  1. nk g cuti ka sue?wa..best nya..bla tek? nk g spore ya bla gk? jln2 jk keja tkorg tk eh..best alu jk..hehe.hepi holiday la..

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram