tik tok tik tok

by - 2:31 PM

wa! tak terasa sungguh dah nak masuk 3 bulan dah kerja di putrajaya....  dah jauh dari hubby ... sedih nya... huhuh

tapi sakng tengah mengira hari nak balik jumpa my buah hati...  sangat teruja okay! hehehe even dah tak jumpa 2 minggu... tapi macam rasa tak jumpa 2 tahun...;p mujur Tuhan permudahkan kehidupan kami berdua..  even berjauhan.. ada saja rezeki dan kemudahan yang di kurniakan Tuhan... Alhamdulillah

4 mei dah nak berangkat balik bintulu... tak tahu lagi apa plan kali ini.... sminggu balik... gonna stay in bintulu coz my husband still menyewa ngn bebudak bujang... kesian dia...

k lah.. nanti aku kacau lagi

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram