edisi blogging..

by - 11:16 PM

dekat sejam aku godek blog aku ni.. gara-gara terlebih teror HTML... blog aku dah caca merba sebentar tadi... tau lah mmg takda viewer.. so kira selamat la... takde la orang nak mengutuk aku kan....

banyak rupanya blog menarik dan kreatif yang aku jumpa.... nanti-nanti ada masa aku syer la apa yang best...

duduk bujang ni ketika dah pegang title "isteri orang" benar-benar membosankan..... dah tiada lagi keseronokan membujang seperti dulu... asyik2 terkenang mr Hubby.... huhu miss u so much la lalink.....

sekarang tgh merancang strategi penghidupan terkini... chewah... macam ayat nak plan pergi berperang je kan.....

lama dah tak g bercuti... next destination???? ha! surprise... gonna leave a very memorable event there... yo dak lalink????? hehehehe

any1 can guest??????? phewwwww!

You May Also Like

2 comments

  1. best..dh da tmpt nk g 4 next hlday/hnymun..

    ReplyDelete
  2. dah plan after married mesti ada g sine2 either in or out malaysia ros... jom cuti2..;)

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram