we wish for....

by - 6:30 PM

ntah.
tatau pun nak tulis apa.
Macam sangat banyak dalam otak tapi tatau mau keluarkan yg mana.
Cerita tentang baby??? Pregnancy checkup???
 Raya???? Puasa pun tak lagi kot.
 dan progress rumah.

Dan macam sangat bizi lately... (typical!)

Progress rumah setakat ni adalah ok.



kontraktor  Sunpizz dah siap pasang kitchen cabinet. just kitchen hood dan geng nya mana boleh pasang dulu.. kang menangis hilang dari pandangan... grill rumah pun tak pasang lagi kot... DUIT lagi.....




Lampu sikit lah, kipas baru beli satu and water heater dah setel (bilik air bawah je.) bilik air atas kena beli yang jenis besar sikit.. yang boleh cater satu tingkat atas..



And we wish for sooo many things for our new house.
Tapi kan, yg basic2 ni pun dah guna duit berbelas ribu.
Nampak gaya cam kena ngumpul duit balik la utk dapat yg diimpi nih.

And here are the things that we want for the house yg kena nunggu ada duit lebih/bonus baru bleh beli :
1. New curtains (for all bedroom )
2. Carpet (living room/family hall/master bedroom)
3. Wall-to-wall mirror (dining room/family hall/master bedroom)
4. 6' mirror (living room)
5. Room divider
6. New sofa (large 3-seater semi leather/ leather sofa)- atas alasan tak nak selalu tangan tukar perabot dan boleh jimat.. hahaha iye ke??
7. Sofa bed (bilik bawah)- buat tengok tv dan boleh jadikan bilik tetamu sekali kalo ada yang datang bermalam
8. Built-in wardrobe

9. New bed-

(for all bedroom )
10. Bathroom mirror (bathroom 2 & 3)




k dah! jangan list banyak sangat.. tak tercapai dek akal nanti....



huuu... everything seems to be too expensive for us at this moment T_T



















You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram