Mode: Blogpress-gila blogging

by - 4:10 PM

K done! Another wonderfull stuf added in My ipun... Memandangkan dh 24 jam internet plus gajet mahaiii di tangan... Apala salahnya memiliki blogpress sebagai tambahan aplikasi kan??? Rugi tak gunakan sepenuhnya kalo pakai fon pintar tp untuk receive dan buat call atau sesaja nak bermesej atau buka page google je 24 jam?

Dan seyakinnya sangat best guna aplikasini even dah terlambat menggunakannua kerana nk update blog kena buka pc adalah sgt mensampahkan...

Skang sambil cik kak bf pn dh boleh mommynya ni hapdate blog....

Da adios!
P/s; nak juga cita pasal cik kak ni.


Budak kecik ni mmg patuh pada peraturan.. Mommy tak tipu, kat umah jam 7.30 mlm, dia p rak buku dia n take one of the books n paksa mummy or daddy read it for her sedangkan dia tak tahu apa menda pun dlm tu.... Tp alhamdulillah... Mummy suka n ini cara kami...;)

- Posted using BlogPress from my iPhone

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram