cuti-cuti sabah

by - 1:00 PM

subhanallah. cantik betul pemandangan di sini

hampir sebulan la jugak dah balik dari sabah...ini merupakan kehadiran ke 4 ke negeri pimpinan Musa Aman,  tp satu entry pun tak sempat nak buat.. or kata lain nya malas nak buat atau kata lainnya lagi MALAS! kesudahannya earning dalam nuffnang pun tak bergerak...dan sebarang iklan untuk 2012 langsung x masuk.   padan muka!

kali ini mr & mrs hubby ada geng baru untuk bercuti-cuti... cutey Amani.. welcome to the club. u are so lucky because ur parent kaki berjalan! tahniah and alhamdulillah budak tomey! entry kali ini mmg akan banyak gambar dari kata-kata ..

tp apa yg boleh diucapkan, percutian kali ini, adalah yg pertama buat diri mrs ni tak amik gambar sesuka hati.. sebab first time jalan bawak baby yg mmg tak reti duduk diam... jadi amatlah sedikit jumlah gambar nyer.... berada di negeri di bawah bayu selama 9hari 8 malam! hambeq ko!
kecuali simpang mengayau jer tak jejak lagi.. hopefully nanti leh sampai kalo ada rezki... at least tourist spot terdekat di kk semua dah masuk..yippie!

biarlah gambar menceritakan segalanya...sebarang pertanyaan, boleh la diajukan ke kaunter pertanyaan (bluerk!) PM me je.... nanti i sudi menjawab segalanya.... ;)

gambar hari pertama di kota kinabalu






tahap kegelian yg melampau!




waktu singgah sekejap di bandar seri begawan, brunei 

poring hot spring
ada banyak lagi... tp ..hehe pepaham la... boleh tgk kat fb sy kalo rajin ek...;)


You May Also Like

2 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram