my pregnancy #8 :9 bulan @ 36 minggu

by - 9:13 PM

2 hari lepas, Jumaat (1 Julai 2011) genap 36 minggu atau 9 Bulan.

Kalau ikutkan kiraan matematik, Tepat 29/Julai/ 2011 nanti cukup-cukup 40 minggu mengandung (even Doktor dah kata due aku 28/07/2011). Tapi kalau dari risikan cerita kawan-kawan, kebanyakkannya tak sama dengan due date yang doktor bagi. Ada yang masa 37 minggu dah bersalin. Ada yang 10 hari awal dari due date. From now on..... mmg dalam saat kritikal dan gentinglah kononnya kan??? hehehe nerves?? takut?? semua ada... tapi terpulang la kepada Takdir dan ketetapan yang dah termaktub untuk perjalanan hidup kita... dan hanya mampu untuk menerima sahaja. macam kata mak, semua perempuan nasibnya berbeza bila mengandung dan melahirkan... ada yang baik dan ada yang akan diduga dengan dugaan yang dia sememangnya mampu nak menghadapinya......

setakat ni semua menda yang nak masuk tekak dah dapat.. kecuali durian yang ntah mana nak carik lagi di saat-saat genting ni... huhuhu kalo da jual online mmg dah borong dah... ;( tp plg seronok  dah tempah biskut raya... buat makan before bersalin.. hehehe tempahan khas from kokiz monster..

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram