Belansungkawa

by - 3:56 PM

Isnin lepas (9/07/2011) adik ipar (makcik aku) mak meninggal dunia... Time siap nk g kerja tetiba dengar mak menangis kuar bilik. Mak join g bintulu time ni coz takut anak dia ni terbesalin d tmpat org..... Nasib mak baik... Sekian lama tak jumpa arwah, sabtu tu dia sempat melawat d hospital. Kata org ajal maut di tangan Tuhan.

Pagi selasa (10/07/2011) jam 10 pagi, dapat panggilan dari kakak ku di
Miri... Katanya nenek dah meninggal. Benar-benar buat jantungku berdegup... Tp air mata tak tertumpah setitik pun.... Mungkin tak rapat dengan arwah nenek. Telefon emak di rumah.. Mintak berkemas segera untuk balik ke Miri...telefon mr. Hubby.. Maklumkan segera berita diterima...Allah Maha Kuasa memberikan tenaga dan kesihatan buat diri ini.. Dalam sarat.. Masih mampu cergas dan berfikir dengan waras.....

Alfatihah buat arwah nenek Zubaidah dan makcik JAmilah.. semoga roh kalian ditempatkan bersama mereka yang beriman dan ditempatkan bersama mereka yang terbaik... Amin


You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram