suka suki

by - 9:14 AM

semakin lama semakin kekusutan idea nak menulis di sini... mungkin mood atau seru tak sampai lagi untuk mengeluarkan ayat-ayat menarik... ditambah kan lagi dengan kepiluan hati bila terpijak skrin laptop hingga retak seribu....

begini rupanya..... sob! sob!
nak tunggu beli baru... banyak lagi barang2 dalam wish list yang belum tercapai tahun ini... tak masuk senarai pun. maybe sebagai alternatif lain, nak beli monitor je.. sebab keyboard dan hardisk segalanya masih dalam keaddaan yang amat baik sekali...

perancangan bercuti ke luar negara ditangguhkan untuk tahun ini, huhu sedih la babe! dah beria-ia nak g... tapi tak jadi.. percutian dalam negara sahaja.... tapi lokasi tak tahu lagi.. yang pasti tak nak g KL... dah boring jejak kaki di sana...;p

You May Also Like

1 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram