nokia C6

by - 10:28 AM

ari ni genap la 3 bulan aku guna nokia C6. performance??? insyallah tak lama lagi aku tukar fon baru... hahaha so faham-fahamlah bahawa fon ini tidak menepati piawaian sirim aku....;p sebabnya?


  1. kadang-kadang fon ni tiba2 hang ... tak tau pasal apa
  2. kadang-kandang, touchscreen dia tak boleh nak ditouch langsung
  3. kadang-kadang, time aku tgh seronok surfing, opera mini aku terpadam sendiri dan aku  kena mulakan balik apa aku dah search tadi
  4. bila aku nak buat mobile blogging asyik tak menjadi... tajuk je kuar
  5. bila ada orang call, aku tak leh nak tekan mana2 butang tuk jawan fon tu... dan ini telah menyebabkan mr.hubby tarik muka (menalah by?)
  6. tiba-tiba aku rasa fon ni tebal plak.... tak menepati diriku yang ala-ala feminin ni... hahaha
  7. merangkap insan yang mmg sentiasa bersosial melalui rangkaian internet, amat pentingla memiliki sebuah telepon bijak... hahaha bukan apa, kadang2 dah aku on facebook tu 24 jam, boleh tak update plak status.. haish! bikin gua marah looo
  8. dan seterusnya sehingga lah aku dapat fon baru... aku akan terus menyatakan keburukan dari kebestannya
  9. namun walaubagaimanapun.. seandainya iphone 4 belum dapat dimilikki .. aku akan tetap memilih nokia... kerna aku dah jerak@serik untuk menggunakan sE...;P 
      • p/s: skang tgh mengintai N8

so bersedia lah untuk mencari menu terbaru terbaik untuk dijadikan bahan mainan terbaru seterusnya.... bercadang dalam kepala ini nak angkat IPHONE4.. tp tunggu la dalam 6 bulan lagi... sangat pasti bahawa iphone akan diupgrade kepada yg lebih baik.... simpan dulu no pitih tu banyak2 ok......

p/s: buat mr hubby.... awak nak juga ke????;p

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram