by - 7:10 PM

Hari Ke-5 (15/12/2009)

  • penat wooo berendam semalam n snorkeling di manukan.... so hari ni kitrang bangkit lambat......
  • memandangkan hari hujan,,, hujan yang sengsangat la lebat di kota kinabalu... so dah tak tau nak menghala ke mana plak......
  • so e decide untuk melawat shopping mall yang ada di bandar KK ini...s eharusnya destinasi pertama is 1 Borneo
  • setle tawaf di 1 borneo..we heading to suria sabah. suria sabah belom di buka sepenuhnya ketika ini... yang ada hanyalah metrojaya.... barangan in metrojaya tak de yg menarik minat..cos seem like sama je ngn barang yang ada di paxen miri. jadik.. tak nak la memberatkan keta compact kesayangan hati dengan stuff yang leh dicarik di miri.....
  • post kali ni tak de gambar... sebab mata aku layu and badan terlampau penat hari tu untuk bergambar sakan.. hehehe
  • malam ni ktrang skali lagi g selera kampung air... sangat berbaloi2 makan seafood di sini...amat murah dan sedap! ingat nak ke kampung nelayan.... namun setelah membuat perbandingan harga dan jumlah isinya.... selera kampung air mengatasi segala nya...undi di menangi oleh SELERA KAMPUNG AIR SEAFOOD COURT..... Yeah!!!!
  • after dinner, kitrang pusing2 lagi skali di bandar kk... g jalan2 pasar malam gak... tp just cuci mata.....
  • sedih rasa hati nak tinggalkan bandar ni.... huhu nanti datang lagi arrr.....

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram