berjalan lancar ker??

by - 10:45 PM

rasanya...blog aku ni lah paling boring.. asyik membaca jer.... takda nyer nak letak gambar ke apantah... niat memang la ada nak letak something... tp bila niat tak di teruskan dengan keazaman.... kemalasan pulak yang datang..... hehe tunggu la saat dan ketikanya.. semua gambar berkaitan dengan persediaan perkahwinan kami akan u paparkan dari A-Z... Insyaallah....

hari ni rasa happy semacam.. mana tak happy... report aktiviti dah leh siap... kui..kui..kui... dalam masuk 4 bulan dah kerja.. tak pernah pun di request report.. sedangkan PD lain memang kena anta 3 bulan sekali..mean..aku dah kena anta satu report.. memandangkan no request.. no ketahuan dari sesapa... so just simpan la baik2 dalam hardisk........... selain ya.. tis week gonna be my second week spending my weekends di lawas... huhu bukan tak nak balik.. tp.. belajar lah untuk berjauhan..... dengan hubby.. huhuhu chey!!!!

setakat ari ni.... gift vip setle.. deposit dah bayar.. lega..... seronk rasanya buat persiapan last minit jerrrr... hehe tp yalah..kalo last minit punya persiapan.. bersiap sedia lah untuk merasa bahang duit itu mengalir seperti tsunami yang melanda acheh.. wah!!!! dahsyat gitu... namundi tekan kan lagi... apa yan penting..AKAD NIKAH..... buat la persiapan seadanya yg mampu.. jangan lupa niat sebenar kita mengadakan majlis perkahwinan... bukan untuk berhutbah...tp untuk menasihati diriku ini sahaja......

esok keje la plak.. nak handle aktivit dengan bebudak di library..so gonna sleep early....

You May Also Like

1 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram