hotel review: Miri Marriott Resort & Spa, Sarawak. Malaysia

by - 7:30 PM

hi there,
 lama dah tak mencoret di sini. nak juga story pasal weekend treats kitrang waktu cuti hari raya haji yg lepas. menggunakan kemudahan selaku penjawat awam, so mommy decide (yes! i'm the decider ;p) untuk habiskan masa cuti di JW Marriot miri bersama anak-anak dan anak-anak buah sekali.

alhamdulillah, kitrang dapat bilik yg serba serbi baru, berdekatan dengan pool dan paling penting dekat dengan loby, dekat dengan parking (kitrang tak lalu lobi langsung sebb mmg bilik dia lalu gym then terus ke parking lot)  dekat dengan cafe. thank u!

malas nak cerita panjang.. enjoy ler tengok gambar ni ye...

pertama kali masuk bilik hotel. i akan periksa bilik airnya.....

everythiing is refurbished except bath tub tu la.. tp still clean n clear

sori gambar agak gelap sikit


bilik ocean deluxe room. dapat 2 katil double yang sangat empuk dan ohsem



everything is new! dulu diorang pakai jam sony kaler putih yg sekali radio tu n have to tune manually. yg ni semua digital n touch touch je uools

yg ni best. bilik air ni, kalo tak ditutup blind tu, mmg u yg di atas katil sebelah boleh tau org dalam bilik air tgh buat apa. amani n nina mmg suka buka tutup blind tu n mengacau mommy tgh nak poo poo hehehhee

ini balkoni. seberang tu je kolam kanak-kanak



kolam dia sangat bersih dan bau air dia fresh. tak macam di PE miri, pernah stay kat situ air kolam nya kuning dan berbau.... MUNGKIN KITRANG DATANG WAKTU PE staff tak cuci kolam lagi kot.. #bersangkabaik

Food? lupa plak nak snap-snap. almaklumlah anak mommy 3 org dah... kadang ingat kadang tak ingat. sebb dah beberapa kali menginap di sini... makanan dah macam makin sikit bilangan menu yg disediakan, sedih aaaa.. tp food quality dan kesedapan masih lg terjaga dengan baik... ohsem!


orait.. till we come again marriot miri... soon hopefully.....

p/s: untuk gomen rate- rm 279 with 2 breakfast. tp mcm mommy member program marriot, some times i get 233 pernite sebb cheaper than gomen .. ada hari-hari tertentu lah.. harga dah tertakluk dengna GST dan  Service caj ya...

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram