2015

by - 8:30 PM




salam sejahtera.. salam 2015

pertama kali mencatat di sini tahun baru tahun yang bakal memberikan kenangan terbaik dan abadi selama nya... terima kasih Allah atas kurniaan hidup namun masih banyak yang hendak dilalui dan memohon keampunan dari Mu

ASTRO dah tutup since September 2014.. alhamdulillah mmg tak nekad keputusannya walaupun banyak betul offer dari astro sejak kata nak tutup..boleh pulak berik  pakej murah..  mmg hampeh betul!

takde astro? kitrang pasang streamyx plus hypptv.. mmg lebih kurang jugak la.. tapi memandangkan mmg kaki tak tengok tv.. plus anak-anak pun bukan kaki kartun (yang mmg mummy suka sangat)

rumah sendiri? ya allah.. punya lama nak masuk.. huhu tak sabar betul dah rasanya nak masuk umah sendiri... siapa kata masuk rumah sendiri tak syiok??rumah tu mmg dah siap sepenuhnya... tp problem pasal jalan dan neighbor tanah sebelah kiri kananan pula.... mmg  sah orang tu gila kalau tak nak masuk umah baru.. hhehehehe harap nya tahun ni dah boleh pindah.. dah boleh la berangan nak deko sana deko sini..

2015 juga kitarang bawak masuk ahli baru menggantikan Rushy.. bye russhy.. moga jumpa yang lebih baik dari kami.... dan Mr. M berikan perkhidmatan terbaik dan selesa pulak untuk keluarga baru ni....

Amani masuk 4 tahun 2015, tapi amani tak masuk tadika lagi.. mmg saja daddy n mummy tak masukkan dia awal2... gonna miss her so much kalo dia skolah awal sangat.. nanti dia cepat matang.. owh no... i still need my eldest baby tu....

Irdina? hehehe budak kecik tu kuat makan! plus dia suka sangat menyakat.. ntah perangai sapa diikutnya... amani mmg kalah habis lah..


k la.. itu jeeeee ;p

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram