Breastfeeding, pregnancy, life..... episod Akhir

by - 8:50 AM






hehehe.. tajuk bersambung dari yang lepas.

lepas suggestion mr hubby nak buat UPT, SO before mr Hubby fly to kl that nite, chewah! nak juga cakap omputih. kitrang singgah ke guardian, n sebab pengaruh artis sesangat, mummy p amik clearblue digital tu plus 2 lagi yang ordinary UPT kits.

dahtu sampai je kerumah, terus buat UPT sebb mmg dah tak sabar kot.. badan mmg dah rasa lain macam kan. so mmg tak teragak agak la lagi  nak buat...Keputusannya begini...

sangat jelas double linenya.. berbanding kali pertama pregnant dulu... masih ada kabur-kabur sedikit
ni pengaruh fasha sandha la ni.. nak jugak perabih duit beli yang digital punya konon nak dapat exact weeks.. tpi upanya, dia leh mention sampai 3 weeks plus je.. nak tak nak ko kena jugak p jumpa doktor ye


 k lah... bye..;)





You May Also Like

1 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram