Perjalanannya begini

by - 10:19 AM

28/12/12.
* Semalam my lil princess Amani yg kiut genap 1 tahun 5 bulan. Alhamdulillah.
* perjalanan membesarkan Amani sangat happening n menyeronokkan. Kadang-kadang mummy rasa macam dah dara dah cik kak tu... Kekadang gaduh benda kecik je kot... Pity Amani. yang seronok nya untuk di kongsi, Amani masih lagi menyusu badan, cuma skang mummy dah start beri minum fresh milk. tapi cik kak tu menolak dengan sangat jayanya susu tersebut, adoiii...
* masuk Disember, pembinaan Masjid terindah memasuki alam ke 3 tahun, pergh betul ke ayat makciq ni?? Dan seandainya ada kesempatan.... Biarlah ia bertahan hingga ke syurga hendaknya....
* ramai dah tanya bila nak dapat adik untuk Amani, please jangan tanya. Itu kerja TUhan... Kami tak merancang... Cuma lambat atau cepat itu bukan kerja kami.. Semuanya bergantung dengan rezeki Allah SWT
* rumah yang dibeli awal Jun lepas masih dalam pembinaan. Tp kitrang dah start buat payment awal untuk membiasakan diri.. So far alhhamdulillah... Masih cukup untuk makan minum hingga hujung bulan gaji seterusnya.....
*what else? Lama dh tak
Menconteng disini... Rasa banyak cerita, tapi tak tau nak
Mulakan dari mana
* p/s: untuk diri sendiri. Jangan mengata orang kalo sendiri masih seperti yang dikata. Itu cerminan sendiri....

Wasalam



Chak!!


-Posted using BlogPress from my iPhone

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram