Ini belog saya...

by - 2:43 PM

Lately blog aku ni dh mcm blog mak-mak.... Hehe cita pasal resepi lah... Pasal anak, pasal penyusuan susu ibu lah plg banyak...

Segala mcm dh bercampur-campur. Bermula dengan niat buat blog sebab ikut trend semasa ketika itu! Hinggalah sekarang... Pelbagai entry dh di muat naik dan semestinya di awal kemunculan, mmg banyak copy paste dan aku takde identiti sendiri.....

Skang dah semakin menginjak dewAsa(dewasa la sangat)... Umor pun entering 30's....dan kerana itulah, sebagai tuan tanah kedaong, suka hati kah nak letak kan apa-apa entri pn di sini kan....

Setakat jam dan saat ini... Inilah coretan hidup aku.....

1. Amani dah nak masuk 9 bulan.. Insyaallah akan jadi anak yg bijak dan solehah
2. Kitrang masih duduk umah gomen......perit ok carik umah di bintulu ni
3. Perancangan anak @adik Amani? Ktrang x merancang.. Biar rezeki TUhan yang tentukan
4. Percutian keluarga? Insyaallah akan ada yg kedua (percutian 1 kan dah tertunai JAnuari 2012)
5. Saving- so-so ... Boleh survive lg kalo ada emergency
6. Works- tmpt kerja aku skrang happening... Even sedikit berbeza situasinya spt di Pejabat PEguam Negara....namun aku masih dlm proses memajukan diri dan belajar masuk ke dalam suasana yg kira masih baru lagi.....,
7. Cinta- i love my hubby deeper and more deeper.. Plus baby Amani yg makin awesomeeee n kiut
8. Persahabatan: besties -farhana n azriena are the best ever! Lilis - nang ko lah geng ku dari kecik marek sampy jadi mak tok..... Teman: zila plus zila n mbok: kmk miss kitakrang....Lamak kita sik berporet.. Kawan-kawan: ada masa kita chat. Ada masa kita sibuk. Ada ketika kita bukan kawan lagi....noktah.


P/S: entri ini merapu tp sekali lagi "INI BELOG SAYA"

You May Also Like

2 comments

  1. pa mek xtermasuk dlm list la?hehe,xda2..plente jak bh..hepi bla tgk ktk stiasa hepi n bhgia..=p

    ReplyDelete
  2. ;( ya mek x suka mentioned names..... Huhu all are fren toooo....

    Kmk lom eply ym ktk oooo

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram