Dari Bilik pen.pegawai PD RPR lawas...

by - 11:33 AM

second day dah mula bertugas d sitok... alhmdulillah.. marek gik masih ada by neman.... macam lucu d ingat balit bila dak nangis bagei nak rak kak sidak berangkat selasa ya.. dahya tiba2 call madah sik pat lalu sungei limbang... sak baru jak ngadu ngn si schikong tok madah ati sedih... extend la agik sidak sehari.. so marek sidak seharian la sitok neman ku .. hehe nasib nemu assitant yg OK... hehe sik berasa lak ku.. by dah balit k flight marek..sik dapat sik nya mesti balit bintulu..... ada course penting... mak la tinggal... tapi kesian mak.. sik da ngn nya di blit.. hope ada lah nenek umah sewa ya dengan nya lepak2 time ku kerja tok...

so far kerja pun sikda pa nak buat.. dah nama rah kawasnperumahan, nang susah la mok nengok muka orang.. p yang best... cina juak yang rajin ke library.. ne tuju muka melayu eh.... huhuhu

sik ku tau gik apa jadi ngn kerja tok lak... mok di teruskan or just sementara?? ntahlah.. hanya tuhan yang tau...

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram