Duit masuk. masuk, dan terus masuk

by - 3:55 PM





Salam

lama tol dah tak mengarang.. tetiba mengarang merepek di sini cerita pasal duit.. tipulah kalau ada manusia sekarang kata "jangan jadi hamba duit" tapi sebenarnya dalam hati, iri hati tengok orang tu buat duit manjang kan???

mummy rajin belanjakan duit.. hehehe ye lah dah nama duit masuk, takkan nak peramkan aje.... kompom nak spend.. ingat senang ke nak dapat duit then simpan memanjang sampai mati? ok2.. ada orang kata sediakan payung sebelum ujan.. maksudnya standby duit kecemasan ke, duit kematian ke... insyallah... ada...

tapi nak tau cara dapat duit merata-rata.. tapi tak lah bebnyak macam buat bisnes juta -juta... ;) kalo kaki rajin online n ngadap pc 24 jam tu, leh try cara mummy cantik ni... hehehehe MUMMY SHARE MANA yang mummy suka buat je tau.. yang mmg sesangat senang dan tak menyakitkan otak

TENGOK TU... atas belah kanan tu...
1. nuffnang - buat blog, tulis dan published. kena da status gliterati baru dapat iklan bebayar ye anak-anak. kalo ko glamer macam redmummy ke, mcm denaihati ke... nak-nak ko dapat sejuta setahun nong.....


2. microworkers- kerja ko sign up, like. komen je arahan kerja yang diberikan... ni mak dibayar dalam USD anak-anak ye....
TENGOK TU... atas belah kanan tu...

ni kalo rajin ari-ari takde gangguan leh dapat dalam 10usd sehari...  darab ler dalam rm3.. dah berapa... ko duduk ngadap internet baca cerita retis je manjang.. ada ke orang nak bayar 30 hengget free-free sehari????


3. ejen dropship-  ko promo gambar ke/ produk ke dahtu order kat tuan empunya.. stok postage tak yah pikir... kira jadi tukang amik order macam kat kedai makan tu

sebnarnya banyak lagi kerja kerja secara online yang boleh dikerjakan, nak lagi detail... boleh mendaftar kat sini


P/S: TETAPI... TERUS TERANG YE ANAK-ANAK.... 3 KERJA DI ATAS YANG MAK NI SHARE TAK LA MASUK ARI-ARI.. KALO MALAS MACAM MAK NI.... SEHARI DAPAT 20-30 SEN USD JE.....



You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram