Leaving on a Rushy Plane

by - 8:13 AM

Salam


Wah! Been a while not updating my sweet heart here... Nampak sangat buzy (hahaha) it was like habis madu sepah dibuang... Bukan apa, updating fb/ twitter much much more easier than writting here.....

Last friday (good friday ph here in borneo), we are travelling unplanned journey to Kota Kinabalu by car! Mr rushy the great..;)

Kali ni travel dengan 2 orang anak pulak! Kali terakhir ke KK usia Amani (kak long) adalah seusia dengan Irdina g skang... Bila dh dengan dua anak... Daddy take care Amani n mummy take care irdina.. Plus, mummy got no time nak snap2 secara menggila... Sebb mendukung irdina sangatlah trill!!

Here some piccas both of them;















Nama unplanned journey.. So takde lah pusing2 sakan.. Cik hubby kata dia nak mam seafood di kk je.. Missed all that stuff cooking by sabahan kot?! Hehehe
As usual, kitrang akan stay di tang dynasty park hotel.. We have family deluxe room for only rm127 with 3 free breakfast... Ada juga rasa nak stay di services apartment.. Tp takut pulak tak terdayanya nak memasak .... Plus it just a short trip kan....

Here some piccas yang sempat mummy snap snap in my canggih fon... All pic taken all the way to kk/ all the way back to miri/ at tanjung aru blaaa blaaaaa...















But this time, kami sempat tgk
satu persembahan air pancut berirama di Perdana park, lokasi seberang pintu masuk KKIA2

Here some piccas;















Berada di kk for just 3 days 2 nite... Sebb banyak tempat dh cover travel before this, so tak yah lah mak p masuk 2/3 kali kn..

Sebb duit brunei banyak lagi (banyak la sangat) so kitrang sempat lah teatime di brunei.. Termengidam betul dengan cheesy cheese fries di Jolly bee  yang sangat sedap!!
Ok lerr .. Bye!! Till next entry....



Posted using BlogPress from my i5s

You May Also Like

1 comments

  1. Salam perkenalan. Comel your daughters. Jemputlah lawat blog saya http://alamwellness.blogspot.com

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram