Minggu 33: Preparation???

by - 11:18 AM

Salam

Nampak nya anak kedua ni macam kureng sikit mummy update kt sini....

Sorry little one, bukan tak teruja, tp takdak masa n idea nak mencoret sayang..... Mummy n daddy pun excited lebih as many as ur sis Along Amani previously...^_*

Preparation untuk baby
1-Since check-up masuk 3/4 bulan doc dh detect gender, so mummy n daddy decide nak selongkar balik all newborn clothes Amani
2- but! Ada but.. It did'nt mean that our new sweetheart are getting all recycled stuff! No no no.. Dont u dare to think that way! Haaha chewah
3- sesungguhnya sangat beruntung dapat mak yang kaki sopping mcm mummy ni.... Hehe ada jeeee
4- pampers, mattress, toiletries semua bla bla bla semua belum standby lagi.. Asyik nak postpone je...
5- this time mummy n daddy decide nak dapatkan baby cot! Yeayyyy!! Mummy extra excited.




Majoriti in pink color..;) n plg mengejutkan.. All those clothes are still in great condition..9/10 lah.. Sbb terlampau banyak sangat kot baju dibeli n diterima....


Preparation untuk bersalin
1- insyaallah mummy akan bersalin d hospital yang sama dengan tempat bersalinkan Amani
2- n menggunakan khidmat doktor yang sama....;)
3- set berpantang, last time guna set gamat emas n shaklee.. This time mummy nak try guna set Nona roguy.... Sbb berat naik sangat mendadak kali ini ok.. N based on blogwalking reading n reviewa pelbagai pihak.. so im gonna get it!

Baru 33 weeks mummy dah mncecah 70kgs!!!


4- beranak amani dulu mummy punya final weight is 67kg jerrr!
5- persiapan lelain? Hahaha this time mummy mmg jenis ilek2 arrr.. Smpat lagi nak besopping.. Tp tgk lah nanti...

As usual, time mengandung perut membesar.. Kompom nak expose diri tu kureng.. Till we met again! Daaaaa....;)


Minggu 32 pregnancy


- Posted using BlogPress from my iPhone

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram