oh dear! memiliki rumah sendiri

by - 7:30 PM



beritahu aku sapa yang tak excited nak ada rumah sendiri? dgn hasil pendapatan sendiri dan sendiri jugak yang kena keluarkan duit untuk mendirikannya? di saat tengok brochure plus baru nak apply loan dari bank, laki bini dah sibuk declare  "rumah kita". ....kannnn?

ditambah kan lagi dengan verangannya.. yang tak ingat dunia, macam duit tu masuk tak reti nak habis... itu perkara NORMAL! DAN TAK BERDOSA PON!! dan hakikatnya kena ada angan-angan lah apa yang kita nak dan mahu pada rumah baru tu nanti. dan bertambah moleknya jika (ada extra budget) mendapatkan khidmat nasihat interior designer........

tp.... SAPA NAK SPONSOR TOLONG BERI KHIDMAT NASIHAT FREE KAt  MOMMY NI???????


BERIKUT ANTARA KEINGINAN BERNAFSU BESAR MOMMY:

AREA DAPURNYA BEGINI:



RUANGTAMUNYA BEGINI:


 KAMAR BERADUNYA BEGINI:



BILIK AIRNYA BEGINI:



Ruang Makannya begini:

dah! p tutup PC skang... BYE!

You May Also Like

1 comments

  1. semua itu boleh jadi kenyataan apabila kamu ambil kakaz sebagai pembantu rumah kamu (tidak termasuk tukang masak)

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram