House:Kitchen Kabinet again!

by - 7:00 PM

Bajet Ciput nafsu besar...huhu now Miss Nina (house ejen/ anak tauke developer) dah tambahkan pening kepala plak.. aritu mmg  developer offer free kitchen cabinet.. basic lah macam   yang dalam entry ni lah... lepas bayar downpayment, Nina offer plak another upgrading kitchen cabinet... siap lah... mata nak semua.. duit nya? NANDO!

Tadaaa! cantik kan design dapur umah kitrang?? hahaha! verangan la sangat...
ada few option kitrang dapat.. dan paling murah di offer 3k!  design yang bawah ini.. segibik! ni sy cilok dari facebook kontraktor yang akan buat kc ni nanti....




 dan seperti gambar-gambar dibawah ni opkos kena tambah lebih lagi.. dan bahagian dapur agak kecik lah.. sebb diorang tak buat seperator wet n dry kitchen. so kena buat sendiri renovationnya...

design ni lawa juga... tp dapur sempit akan jadi lagi sempit kot...
untuk design ni kena tambah another 3k. tp dapurnya takde la besar cenggini
kabinet kaler putih ni agak cantik jugakkan... tp takut plak nampak kotor.. so we decide pilih dark cekelet...tp lam hati ni masih kuat nak pilih putih as kc.

You May Also Like

2 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram