11.11.11

by - 6:00 PM

 Cantik tarikh hari ni.... cuaca hari ni pun cantik... yang tak cantiknya hari ni.. sy demam selesema.. demam yg sangat dasyat bagi insan yang tak selalu demam ni...  tp mmg sy sangat percaya.. kalo kita demam.. itu tandanya Allah mengingati kita.. mungkin ada kesilapan atau kealpaan yang kita lakukan di dunia ni.. kekadang risau dalam hati kenapa la sy tak demam setahun ni.... ^_*

Ahad ni 1st journey fly without my baby... Insyaallah stok susu EBM Amani mencukupi... 3 hari 2 malam... rasanya tak bermasalah jugak kot.. iman kena kuat... sedangkan amani tinggal semalam di umah mak pon dah kerinduaan tak terkata...

then kena fly ke serdang plak.. hopefully ada rezki amani terbang sekali... tp minggu terakhir la kot... first time amani n nenek naik fligt... hope takde apa yang berlaku....

lama gegila dah tak mencoret kat sini... mungkin masa membataskan.. bukan tak leh nak update tru fon.. asyik jailbreak jer.. terus fon merajuk... hua hua hua.....

skang sy masih menyusukan Amani.. dugaan?? hehe nasib baik sy merantau ke negeri org.. n puas jugak menggali ilmu untuk breasfeeding... jd saya dah berjaya untuk tempoh 3 bulan... lagi 3 bulan sy dah boleh naik pentas amik diploma.. DIPLOMA?? satu sumber kata....

menyusukan bayi 6 bulan: peringkat duploma
menyusukan bayi 12 bulan: peringkat Ijazah
menyusukan bayi 18 bulan:peringkat Master
menyusukan bayi 24 bulan::PHD

 
 
Percaya & Yakin...
Allah Maha Pengasih Penyayang
Sentiasa berprasangka baik dengan Allah
Teruskan beramal dan berdoa

You May Also Like

1 comments

  1. sue, fly ke serdang? hope ktk dpt thn rindu la, mun nenek mbak amani klak, iboh lupak beri susu time landing @ take off k, beri nya isap puting ka, takut pendengaran nya xthn tekanan bh. better tido lg bgus la smbl isap puting ke.

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram