my pregnancy #2

by - 6:21 PM


  • masuk minggu 22..  dah boleh rasa lil caliph tickle-tickle inside! but not for all the time
  • sangat tak mahu makan ubat yang dipanggil OBIMIN kerana sangat BESAR dan warnanya tak menarik... huhu so sebagai ganti saya banyakkan makan menda-menda yang berkaitan dengan DHA N epa, zat besi n so on lah.....(tp rasanya kebanyakkan menda yang masuk ialah fast food, fast food... and fast food..
  • pil kalsium dan magnesium saya akan makan mengikut kesukaan saya.. n hope everything isok.....(dengan alasan, zaman saya dulu mak saya tak makan menda gini pun, dapat jugak anak yang BEST mcam ni..;p)
  • next appointment is on 5th April...lil caliph akan masuk minggu ke 24 atau 6 BULAN! wow. so fassst.......
  • rasa seperti masih lagi bermimpi... kerana setahun dah kawin n kami tak mengharapkan dulu sebarang zuriat.. dan sekarang Tuhan dah perkenanan DOA kami dengan sangat cepatnya... dan Bersyukur teramat sangat...

    • semua orang suka nak cerita yang best, indah dan menarik dibaca sahaja di blog... tp saya rasa lepas ni saya nak merepek merapu jugak.....bye!

You May Also Like

1 comments

  1. congrats sue.. heheheh... sik lamak gik ya..
    happy belated bday juak..

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram