Selamat Datang Februari 2011

by - 8:53 PM

Entri pertama februari 2011.

1. Selamat hari wilayah buat mereka yang bermastautin di 3 wilayah dalam Malaysia. Teman di Putrajaya syiok la cuti ekkk??? Of course la ada yang direct cuti especially ika n annie yang kena balik Sabah untuk hantar bil tertunggak....opppps!

2. Dan sekarang aku masih di wilayang Serdang.... Masih lagi menjalani "attachment" di PSAS, UPM. Dan yang seronoknya..esok hari terakhir. For my little caliph in my tummy....Thanks a lot because behave well as long as mummy are here.....

3. Minggu lepas...sabtu, aku n kokiz...my cute little buddy travel to Melaka...punya semangat nak jumpa our lalink intan...hey! I never been so appriciated like being with u girls! N Dah rasa my hubby are always besides me all the time bila sama diorang!! Semoga Allah memberkati atas layanan n persahabatan antara kita... Sob! Sob! Tiba-tiba aku emo...;p aku nak buat entry lain untuk trip ke Melaka ni.... Waiting Intan upload all the pics!! Where is't farhana??????

4. My little caliph sepatutnya mendapatkan pemeriksaan bulanan pada 27 jan lepas... Tp skang masih kat Serdang...so postpone la...;p hope u are fine in there little one....;) berat aku jatuh mendadak... Mungkin sebab aku memang tak leh nak terima makanan dalam kuantiti yang banyak dalam satu masa...selain tu, obimin n kalsium pil yang aku amik, membuatkan alahan aku semakin teruk....apa yang aku dah makan dalam sehari, akan dikeluarkan balik malamnya. So balik nanti aku nak mintak tukar lain.... Terpanjang plak bahagian ni....;p

5. Sepatutnya dah boleh balik pada 3 feb 2011. Atas keizinan mr.hubby aku leh arrr spend my CNY holiday with my lalinks again.... Sekali lagi pesanan kepada my little caliph... Give mummy a chance to enjoy! Hehehe terlampau banyak ok informasi yang aku terima 3 minggu di PSAS... Semoga benar2 memberikan manfaat untuk meneruskan perjuangan di PKBS...insyaallah

k la.... Semoga larat untuk menulis entri seterusnya......

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram