Kawan....

by - 6:28 PM

fuh..lega asa dah selamat landed in KL... skang at Hotel Putra.. sebelah Pusrawi Hosp n seberang IJN jak... very nice new hotel... p sik sesuai for those yg mok shopping n jenjalan... kos hotel tok macam di bina khas for the hospital gues arround or kusus....

kena title ku kawan??? time dapat call dari pustaka, madah ku kena g kusus 3 ari alone fraom miri, pilu indah rasa hati... dah terbiasa going anywhere outside miri berteman... berkawan.... kadang2 kawan tok ada banyak jenis juak.... ada yang macam musang bulu ayam.. depan lain blakang cakap lain... kadang2 ada juak kawan tok nang dah sedia ada baik... baik segala segi...tok kawan yang susah nak cari lam dunia tok n aku baru jak jumpa sekrat dua.....

melalut plak... ya la tek.. dah bertemu dak kuching yg sama juak dapat keja tok, ku dapat rasa...sik susah nak carik kawan... p yg susah nak carik sahabat... sahabat bagi, insan yg nang akan jaga peribadi kawan2 nya sik kira apa pun keadaan.... tiba2 plang ku rasa nak melalut pasal awan adeh....

lamak2 ku berkawan ngn suma orang tok... awan ku skolah SHOAW plg best n sampay tok gik masih melayan kerenah aku n sntiasa tyk kabor... bukan geng ku skolah rendah n time U ya sik mengenang aku (mun ada yg membaca la)... tp ku dapat rasa perbezaan nya... huhu maybe ku dengan dak SHOAW ya sebilik sekatil dalam proses aku membesar jadi dewasa.... so jiwa ya sebati.... time d U... aku jadi rapat ngn kawan yg muda setahun dari aku... rapat nang rapat, tapi.... macam ada chemistry yang hilang antara kita kan??? or aku kah yang rasa dirik tok tua n sik sesuai ja nak geng orang muda.. hehe mun zila maca tok.. nang ku d anok kenja... hahha

p apa pun.. berkawan nang best... lebih2 gik bila kita sik da rasa sakit ati n ingga nengar nya cita apa2 pun dengan isu yang nya berik...even tgh ninggi diriknya hebat.. haha

You May Also Like

1 comments

  1. apa d kerepak ktk ya sue????hehehe...dah smpe kl nya lok...rame kah dr kuch yg dpt???ada x sama uitm dpt juak???nas tek alu x g lah nya tek???tedah ada jak nya lok...bapa lmk ktk kursus ya???blum tauk gik d hntr cne kah???

    ReplyDelete

thanks for ur time dear..

NEWSLETTER

Follow My Instagram