SUKA HATI AKU....

by - 1:35 PM

Nama-nama timangan oleh org tersayang
.
1. Keluarga - Mamah
2. Anak buah2an - mah, auntie mah
3. Kawan kat alam nyata - sue, chikong
4. Kawan kat alam cyber - chikong84, schikong
5. Tunang tercinta - Sayang, Honey, Dear

.
Please note, Item 5 and 6 tu khayalan ajerk. Hihi!
.
Anda seorang yang...
.
1. Cantik
2. Kiut
3. Lawa
4. SOT
.
Tak percaya? Cuba tanya aku :P
.
Insan teristimewa. Describe apa yg membuatkan die terlalu istimewa di mata anda
.
1. Mak abah - Depa ni rawks!
2. Bakal boyfren / tunang / suami - Dia akan istimewa jika dia terima aku seadanya.
.
Makanan favourite anda
.
1. stakat ni dahterpikat dengan nasi gorang special warung syok2... hehe
.
Favourite color
.
Warna2 kehidupan. Hihi. Herm... ok. ok. Aku serius.
.
1. Kuning
2. Hitam
3. Putih
.
Favourite song untuk hari ini
.
1. Poco-poco - Ha... Ni lagu indon. Aku tak tau saper nyanyi. Tapi kalu dengar boleh bikin goyang beb! Aku suka sebab everytime aku dengar sure aku nak gelak. Therapy song neh. Hehe.
.
Sikap yang membuatkan anda stress
.
orang yang perasan hebat.. haha
.
Haha! Nasib la ek. Sapa suruh bikin kapla gua pusing.
.
Benda yg mesti ade dalam bag/handbag anda
.
1) Purse yang berduit - ada beg tak der duit, memang takder makna.
2) Handphone aku.. wajib tok
3) Pen
.
Kali terakhir anda menangis beriya-iya. Kenapa?
.
Ini soalan cepumas. Next question please...
.

You May Also Like

0 comments

thanks for ur time dear..

Follow My Instagram